|
Aktuálny čas je 17 Feb 2019, 23:38
|
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
 |
|
 |
|
Autor |
Správa |
Lukyto
|
Predmet príspevku: Re: Top 50 herných sérií podla Guinessovej knihy rek. Napísal: 17 Jan 2012, 23:21 |
Užívatel |
 |
|
kobe píše: vzdy bolo najlepsie GT  presne!!! 
_________________ PSN- Lukyto85 FeedBack viewtopic.php?f=55&t=31678 PS3 Slim 320GB, 2xDualshock,Repro Logitech Z506,PANASONIC TX-P46S20E,logitech G27 Game:God of war collection,God of War Collection Volume 2,God of war 3 assassin creed 2, Prince of Persia:Forgotten Sands, Killzone2, GT5 Fifa 11,Castlevania lords of shadow,Uncharted1,2,3,Dirt 3,NFS SHIFT2,Littlebigpanet,Infamous,the Saboteur,Heavy rain,Alice madnes returns,Batman AA,Batnan AC,Mafia2,guitar hero warriors of rock+gitarka
|
|
|
|
 |
Východňar
|
Predmet príspevku: Re: Top 50 herných sérií podla Guinessovej knihy rek. Napísal: 05 Feb 2012, 14:17 |
Užívatel |
 |
Registrovaný: 05 Feb 2012, 13:48 Príspevky: 19 Bydlisko: Strážske
|
Mohol tam byť Uncharted aj Medal of honor.Teraz medal of honor nieje kto vie čo ale bol výhrou pre ps2.(nemám nič proti halo) ale na 1.mieste mohol byť WOW.(môj názor)
|
|
|
|
 |
wings400
|
Predmet príspevku: Re: Top 50 herných sérií podla Guinessovej knihy rek. Napísal: 13 Mar 2012, 09:09 |
Užívatel |
 |
Registrovaný: 02 Sep 2011, 22:06 Príspevky: 8 Bydlisko: najčastejšie Košice
|
halo na prvom mieste  ja zomrem. hral som halo aj na pc aj xboxe a poviem vam, nic oproti inym hram
_________________ PS3 160GB SLIM
 BFBC2 klan SKA
|
|
|
|
 |
Ares258
|
Predmet príspevku: Re: Top 50 herných sérií podla Guinessovej knihy rek. Napísal: 26 Apr 2012, 12:15 |
Užívatel |
 |
Registrovaný: 02 Jún 2010, 18:50 Príspevky: 62 Bydlisko: Liptovský Ján
|
ps3man666 píše: mňa prekvapilo že tam chýbajú série ako age of empires alebo warcraft, pred tým než som prešiel na konzoly tak som veľa času strávil pri stratégiách na pc a tieto sú ozaj jedne z najlepších, k tomu halo... mám x360, hral som halo 3 a nebolo to zlé ale nemal som ten správny pocit ako pri niektorých hrách kde sa od hry nemôžem odtrhnúť, ale príjemne ma prekvapil gears of war ktorý je pomerne mladou sériou a je pre mňa srdcovka  ved WoW tam je na 7 mieste.  Co sa tyka halo myslim ze to je jedina hra na x-ko co sa tyka tychto rebrickov tak su len urcene na pocet predanych kusov. Musela by byt anketa aby zistili co kto hra. 
|
|
|
|
 |
theBull
|
Predmet príspevku: Re: Top 50 herných sérií podla Guinessovej knihy rek. Napísal: 03 Máj 2012, 09:07 |
Užívatel |
 |
|
Ares258 píše: ps3man666 píše: mňa prekvapilo že tam chýbajú série ako age of empires alebo warcraft, pred tým než som prešiel na konzoly tak som veľa času strávil pri stratégiách na pc a tieto sú ozaj jedne z najlepších, k tomu halo... mám x360, hral som halo 3 a nebolo to zlé ale nemal som ten správny pocit ako pri niektorých hrách kde sa od hry nemôžem odtrhnúť, ale príjemne ma prekvapil gears of war ktorý je pomerne mladou sériou a je pre mňa srdcovka  ved WoW tam je na 7 mieste.  Co sa tyka halo myslim ze to je jedina hra na x-ko co sa tyka tychto rebrickov tak su len urcene na pocet predanych kusov. Musela by byt anketa aby zistili co kto hra.  ked hovori o strategiach tak asi nemysli wow ale klasicky warcraft 
|
|
|
|
 |
gambler3
|
Predmet príspevku: Re: Top 50 herných sérií podla Guinessovej knihy rek. Napísal: 03 Máj 2012, 15:07 |
Užívatel |
 |
|
XerO111 píše: baxino12 píše: a kde je napriklad mass effect, uncharted alebo assassins creed vidno že ten rebriček robia tí negramotní američania  A kto vyrába tieto hry?? NEGRAMOTNÝ AMERICANIA... To by si sa divil.Šicko Ázia tam.A napr.SEGA-Japan,Naughty Dog-Anglicko...
_________________ Moj FEEDBACK:http://www.ps3zone.sk/viewtopic.php?f=55&t=42776
PS3:PS3 Slim 120GB Games: Need For Speed:Carbon, Inversion , Motorstorm : Apocalypse , Uncharted 3 GOTY , Crysis 2 , BattleField Bad Company 1 , Beyond Two Souls , Need For Speed Most Wanted(2012),
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|