Aktuálny čas je 20 Okt 2018, 12:44

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina





 Stránka 2 z 2 [ Príspevkov: 18 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Sony PS3 Remote Play na PC
PoslaťNapísal: 04 Aug 2011, 21:38 
Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09 Nov 2009, 23:29
Príspevky: 870
Bydlisko: Senec
Cely obraz sa ti presunie na PC.. na telkaci kde mas pripojenu PS uvidis "Remote Play in progress" a hrat hry ti nepojde teda tie na BD urcite nie neviem ako je to s tymi z PSN ale tiez pochybujem.. to asi len na PSP



_________________
PS3 SLIM 250GB FW 4.50,PSP FAT FW 5.50 Prome-4,iPhone 5S 32GB FW 7.1
Sony Bravia KDL 40W4000 LCD TV & Sony DAV DZ-560 Home Theatre System
Sony PS3 Wireless Headset,2x Sony Dualshock 3 Wireless Controller
Obrázok
Offline
   
 
 Predmet príspevku: Re: Sony PS3 Remote Play na PC
PoslaťNapísal: 05 Aug 2011, 07:13 
Užívatel

Registrovaný: 08 Okt 2010, 10:54
Príspevky: 304
No obraz budes mat na PC .. ale hrat nemozes .. maximalne filmy alebo nieco ine ... funguje to presne tak ako keby si prepojil PSP cez PS3 ...


Offline
   
 
 Predmet príspevku: Re: Sony PS3 Remote Play na PC
PoslaťNapísal: 30 Sep 2011, 11:31 
Užívatel
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07 Okt 2008, 19:07
Príspevky: 520
Bydlisko: Komárno - SK
a neexistuje niečo s cez čo by sa dalo aj hrať :)



_________________
ANTI JAILBREAK COMMANDO !!!

PS4 2 TB , PS3 500 GB SLIM , Xbox One 500 GB "Sunset Overdrive LE" , Xbox 360 20 GB (HDMI)
HD LCD Samsung 88 Cm
, PSP 2004 8GB , PS Vita 16GB , Nintendo DS , Nintendo 3DS 16GB

Obrázok
Obrázok
Offline
   
 
 Predmet príspevku: Re: Sony PS3 Remote Play na PC
PoslaťNapísal: 30 Sep 2011, 22:01 
Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09 Nov 2009, 23:29
Príspevky: 870
Bydlisko: Senec
Bohuzial nie



_________________
PS3 SLIM 250GB FW 4.50,PSP FAT FW 5.50 Prome-4,iPhone 5S 32GB FW 7.1
Sony Bravia KDL 40W4000 LCD TV & Sony DAV DZ-560 Home Theatre System
Sony PS3 Wireless Headset,2x Sony Dualshock 3 Wireless Controller
Obrázok
Offline
   
 
 Predmet príspevku: Re: Sony PS3 Remote Play na PC
PoslaťNapísal: 16 Nov 2011, 23:25 
Užívatel
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26 Sep 2009, 13:41
Príspevky: 203
Bydlisko: Sereď
A keby hrám normálne na DS3 a len obraz to prenáša či to je blbosť? :D

edit: áno ide mi to :) až nato že nejde vyššie spomenuté :/ ale inak fajn



_________________
Obrázok

PS3 80GB, Headset (BH-212)
PSN ID:(SVK) mareknino
PSN ID:(CZ) marekninko
Moje hry: RE5, NFS Undercover CZ, NFS Pro Street, The Bourne conspiracy, Assassins Creed, Assassins Creed II, Uncharted 1, Uncharted 2, The Saboteur, Battlefield Bad Company 2, Medal of Honor 2010 LE, WipetOut HD fury
Offline
   
 
 Predmet príspevku: Re: Sony PS3 Remote Play na PC
PoslaťNapísal: 12 Feb 2012, 12:35 
Užívatel
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26 Jan 2012, 19:59
Príspevky: 169
Bydlisko: Žilina - Centrum
neviem načo je to dobré keď ani hrať nemôžeš... :?:



_________________
HRY

Obrázok
Offline
   
 
 Predmet príspevku: Re: Sony PS3 Remote Play na PC
PoslaťNapísal: 12 Feb 2012, 16:48 
Užívatel

Registrovaný: 08 Okt 2010, 10:54
Príspevky: 304
debil330 píše:
neviem načo je to dobré keď ani hrať nemôžeš... :?:


nanic to nieje .. jedine film si kuknut ale naco ked mas PC :D


Offline
   
 
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
 Stránka 2 z 2 [ Príspevkov: 18 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

cron