Aktuálny čas je 08 Sep 2010, 19:31

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Stránka 2 z 4 [ Príspevkov: 35 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: pls rada ohladom notebooku :)
PoslaťNapísal: 08 Feb 2010, 23:58 
Užívatel
Obrázok užívateľa

crysis píše:
spider212 píše:
ludia preco toshiba?
pozrite mozno vykon tento ma lepsi ale moja sestra ma toshibu moji traja kamosi maju toshibu a to huciii a prehrieva sa. sak setre to nameralo nehorazne vela stupno bolo to ako sporak. no este sa jej spytam kolko to nameralo ale fakt to bol brutaal.

na druhej strane ja mam HP mojich par kamosov ma HP a ziadny problem nebol. ja nemam co riesit.

a ktory notebook sa nehreje?vsetky sa prehrievaju.pokial chces vykonny a tichy pocitac na hry,kup si stolovy comp a nie notebook.kamarat si teraz kupoval notebook HP Pavilion dv6-2140ec a ten sa hreje a huci tak isto.
Ja by som bral jednoznacne Toshibu qosmio.

- ale ja mám PC na hranie, velmi výkonne takisto, vykonné takisto to stálo 1000 E ( kamarát mi ho skladal ... )

Obrázok

PoslaťNapísal: 09 Feb 2010, 10:01 
Užívatel
Obrázok užívateľa

jednoznacne toshibu nemas nad cim premyslat.... su to najkvalitnejsie notebooky a preziju vsetko mozes hu aj slahnut o zem a pojde ako nova ... striko ma toshibu spadla mu a ide na 100% akurat ma odlzpeni kusok z praveho horneho rohu na krite ale brazovka je neposkodena ... ja mam acer a je to odpad tak keby mi spadne ani boh mu nepomoze akoze mam na nom moc dobry hw ale je to proste acer a to je velka chyba kazi sa na tom vsetko ... a myslim si ze ked ma na notebooku plnu podporu dolby home theater tak je dost velka hanba ze mi to chrci a to nemam ani pustene naplno a dost ma to sere pred 2 tyzdnami mi prisiel z reklamacie lebo mi jedneho pekneho rana esiel zapnut a ked som ho dal reklaovat tak som spomenul aj to chrcanie a ze oni to opravia no a prd ked mi prisiel naspet tak mi vymenili len hdd kedze ten bol chybni a este mi spravili aktualizaciu biosu a akoze stale chrci ako predtym este ktomu mi ho tam aj pekne doskriabali hovada ... akoze aceracke reklamacne zluzby su uplne nanic ... a chcem ho poslat naspet na reklajaciu potom ese znova sa na nou nieco urcite posere a potom mi uz budu musiet vratit peniaze a hned kupujem toshibu ... toshiba ma najlepsie notebooky

VSEDCI CO MA MATE VO FRIEND LISTE NA PS3 AKO sakul_SVK TAK SI DAJTE MOJE NOVE PSNID LEBO SOM PRESIEL NA SK UCET

ZACINA UPLN OD 0 =P
http://mag-czechoslovakia.webnode.sk/

PoslaťNapísal: 09 Feb 2010, 10:11 
Obrázok užívateľa

no veru moj prvy laptop bol Toshiba a bol som nadmieru spokojny. to s prehrievanim plati o kazdom laptope sa da povedat. aj preto sa predavaju takzvane "docky" to su tie specialne podlozky sa da povedat, ktore sa daju nastavit na naklonenie a vysku a plus maju externe ventilatory niektore nie vsetky.
to nezalezi od znacky laptopu ako od toho kde ma umiestneny ventilator.
Toshiba mala pred tym LEN zo spodu a preto sa o nieco viac a skor prehrial to je pravda, ale teraz co viem, tak uz zacali aj oni robit bocne vetranie.
podla mna Toshiba je najlepsia varianta aj v oblasti ceny a hlavne spolahlivosti :idea:
Acer a Asus su len ako vybusnina, ktora nevies kedy, ale urcite vybuchne o tom ti moze tam ten jeden uzivatel co to povedat co ma problem a aj v celej tej teme pochopis co myslim ja.

no ak mas viac prasulkov, tak si kup Sony. ja som si hned po Toshibe kupil Sony Vaio a nadherna 17ka stavnata :lol: :lol:
ale v podstate som ho kupil len preto, lebo Toshiba v tej dobe este nemala laptop s HDMI aj s BR mechanikou iba jeden bol, ale ten sa strasne tazko zhanal a nakoniec som zistil, ze to bola HD mechanika a nie BR.

P.S. no urcite si nekupuj dell :D to su vyslovene kancelarske, ale maju aj hracie no ich cena je dost prehnana.

PSP & PS3 + Sony Vaio + SAMSUNG LCD 117tka
multiplayer bez headsetov uz nehram, cize ak nemaju aspon 2 az 3 headset, tak ma nevolajte uz.

PoslaťNapísal: 09 Feb 2010, 10:26 
Užívatel
Obrázok užívateľa

tomu mojmu aceru uz ale fakt tika casovac na bombe... asi ho zahrameb do zeme :lol: ja mam konkretne ASUS ASPIRE 5536 akoze nac pohlad je to parada obrazovka 16:9 HL led ,hdmi,dvd super multi dl drive ale urcite by bola lepsia bd musim si hu zohnat ... a pla podpora dolby home theater ale mam pocit ze gramofom ma kvalitnejsi zvuk co ma na plnej ciare sklamalo ... ale mam tak kvalitnu wifinu signal chitim aj v jakini :lol: ... celkovo som ten notebook kupoval kvoli filmom lebo na to je stvoreny ale aj najnovsie hry nanom rozbeham skoro na full ale tie na nom nehravam lebo na notebooku sa zle hraju hry a na to mam ps3 prdsa ;) a akoze obrazovku ma paradnu je uplne hladucka zvedsa mate taku drsnu ale ja mam hladusku akurat ze je na tom vidiet kazda cmuha :cry: ... ale ten notebook ma dve muchy ze je acer a ze je v nom vista a xp mi neberie :? ... toshiba je spicka v notebookoch tak ber toshibu na hp zabudni moje segra ho ma a sice ma uz 1 a pol roka ale huci ako visavac :lol: môj iba ako fen alebo ako xko :roll: no mozno trochu prehanam troku menej huci ale proste je to omhoho viacej pocut ako ps3...ale inak aj ja by som tuho premyslal medzi sony viao alebo toshibou ale medzi hp a toshibou by som jednoznacne bral toshibu ta ma v sebe ducha samuraja :twisted: ako aj ps3 :twisted: :twisted: tak nevahaj

VSEDCI CO MA MATE VO FRIEND LISTE NA PS3 AKO sakul_SVK TAK SI DAJTE MOJE NOVE PSNID LEBO SOM PRESIEL NA SK UCET

ZACINA UPLN OD 0 =P

PoslaťNapísal: 09 Feb 2010, 11:55 
Užívatel
Obrázok užívateľa

sakulsvk píše:
ja mam konkretne ASUS ASPIRE 5536

Tak mas Asus,alebo Acer :lol:

Kamarat ma 2 notebooky od Aceru,jeden ma 4 roky,druhy 2.ja mam tiez Acer Aspire 6920G-582G32MN,ma 16 mesiacov a bez problemov slape.kazda znacka ma vadne kusy ktore sa dostanu do predaja,ci je to Acer,Asus,Toshiba,...Vela ludi neda dopustit na znacku Samsung,no mal som plochu tv od nich a odisli mi na nom audio vstupy,potom scart a nakoniec obrazovka za pomerne kratky cas.v decembri som kupil 24" lcd Samsung a od vyroby mi nejde hdmi.takze poruchovost akejkolvek znacky je dost diskutabilna.Acer ma kvalitne notebooky,len sa netreba ulakomit na superlacne modely.tie su u kazdej znacky na h.vno.

Moje hry:Uncharted 2,Battlefield:Bad Company,Battlefield:Bad Company 2,Battlefield:1943.

PoslaťNapísal: 09 Feb 2010, 12:06 
Užívatel
Obrázok užívateľa

crysis píše:
sakulsvk píše:
ja mam konkretne ASUS ASPIRE 5536

Tak mas Asus,alebo Acer :lol:

Kamarat ma 2 notebooky od Aceru,jeden ma 4 roky,druhy 2.ja mam tiez Acer Aspire 6920G-582G32MN,ma 16 mesiacov a bez problemov slape.kazda znacka ma vadne kusy ktore sa dostanu do predaja,ci je to Acer,Asus,Toshiba,...Vela ludi neda dopustit na znacku Samsung,no mal som plochu tv od nich a odisli mi na nom audio vstupy,potom scart a nakoniec obrazovka za pomerne kratky cas.v decembri som kupil 24" lcd Samsung a od vyroby mi nejde hdmi.takze poruchovost akejkolvek znacky je dost diskutabilna.Acer ma kvalitne notebooky,len sa netreba ulakomit na superlacne modely.tie su u kazdej znacky na h.vno.

ale sekol som sa acer aspire ... a ak neviem acer zo svojimi notebookmi patri medzi najporuchovejsie ... a toshiba zo sony patria zasa medzi spicky ... skvor ty si mal stastie ze mas vporiadku notebook ... bratranec ma acera jemu ide ties v pohode ale sused co ma acer je este na tom horsie ako ten moj ... a ja som za moj vycaloval 700€ a to bola akcia nan 30%

ZACINA UPLN OD 0 =P

PoslaťNapísal: 09 Feb 2010, 14:51 
Užívatel
Obrázok užívateľa

zn. APPLE :!: a to bez kompromisu, vyber si na co to potrebujes a podla toho vyberaj

PoslaťNapísal: 09 Feb 2010, 15:00 
Užívatel
Obrázok užívateľa

tibq píše:
zn. APPLE :!: a to bez kompromisu, vyber si na co to potrebujes a podla toho vyberaj

vidis a na ten sa zabudlo ;) aj to je spicka a prezije to uplne vsetko :twisted:

ZACINA UPLN OD 0 =P

PoslaťNapísal: 09 Feb 2010, 16:51 
Obrázok užívateľa

jasne apple by sa ti ale oplatil akurat tak v amerike kupovat a uzivat, ale u nas tazsie, lebo fura programov je nanom ina a nie uplna ako na windowse. no a aj tazsie sa paruje a napaja.
su neskutocne predrazene a zvacsa co aj mna o nieco viac odradza je ich mechanika, bud nemaju ziadnu, alebo len dvd. ostatne su potom sialene drahe.

PSP & PS3 + Sony Vaio + SAMSUNG LCD 117tka
multiplayer bez headsetov uz nehram, cize ak nemaju aspon 2 az 3 headset, tak ma nevolajte uz.

PoslaťNapísal: 09 Feb 2010, 20:40 
Pomocný Moderátor
Obrázok užívateľa

SAKY píše:
jasne apple by sa ti ale oplatil akurat tak v amerike kupovat a uzivat, ale u nas tazsie, lebo fura programov je nanom ina a nie uplna ako na windowse. no a aj tazsie sa paruje a napaja.
su neskutocne predrazene a zvacsa co aj mna o nieco viac odradza je ich mechanika, bud nemaju ziadnu, alebo len dvd. ostatne su potom sialene drahe.

ak uz ide len o kompatibilitu programov tak na apple neni problem hodit windovs

Moj feedback: viewtopic.php?f=55&t=14991
Toto je užasne :-D
http://www.ceknito.sk/video/93080
Obrázok

PoslaťNapísal: 09 Feb 2010, 21:28 
Užívatel
Obrázok užívateľa

tak a zase ti potom odporucam Leopard OS

Stránka 2 z 4 [ Príspevkov: 35 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť